Ingrediente
- 200 g piept de rata fara grasime
- 1/2 pepene galben (melon)
- 2 linguri zeama de lamaie
- 40 g de unt demi sarat
- 1/4 de ardei rosu
- 1/2 lingurita piper de Sichuan
- 1/2 lingurita de sare neagra de Hawaï
- 1 anason stelat (badian)
- 1 lingurita de miere
- 1 lingurita de sos pentru gratar sau ketchup
Mod de preparare
Se taie pepenele în două, îndepărtați semințele.
Taiati in felii jumatate (indepartati coaja) si faceti cateva bile.
Asezonati carnea cu piper de Sichuan si sare de Hawaï si ungeti-o cu sos.
Intr-o tigaie reveniti carnea pe ambele parti in 20g de unt sarat- 4 minute pe fiecare parte.
In acelasi timp in alta tigaie reveniti pepenele in 20g de unt sarat cu anasonul stelat.
Puneti piper de Sichuan si sare de Hawaï si ardeiul rosu taiat bucatele. Reveniti 3 minute, puneti mierea si zeama de lamaie si lasati inca 2-3 minute.
Puteti scoate pepenele si reduce sosul.
In fiecare farfurie puneti carnea si pepenele si arozati cu sosul redus.
Pofta Buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de rata cu pepene galben" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|