Piept de rata cu portocale

Postat de Oana in Rata
1 Feb 2010 | 19535 vizualizari

Reteta by Irina

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 01.02.2010, 19:25
ma bucur ca ai reusit al 2 lea fel de mancare,urmeaza inca unul; vezi ce buna e ratusca de la mamaia?
la 01.02.2010, 21:19
MMMM ce bine arata sosul ala caramelizat!
la 01.02.2010, 22:01
Da Teo, foarte buna!! @ Brandusa, e delicioasa carnea cu caramelul ala si portocale
la 01.02.2010, 22:27
E foaaaaarte buna ! Oana, bucatica de piept e cam mica si prea multa garnitura ! Eu vreau mai multa carnita
la 02.02.2010, 20:04
O adevarata reteta de chef en cuisine imi place tare!!!!
la 02.02.2010, 21:11
Multumesc, multumesc Buni, pai era o rata cam mica
la 03.02.2010, 21:44
oana rata era tinerica ? am si eu un piept de rata dar e mai batranioara si mi-e teama sa nu ramana prea tare carnea ca tare as incerca reteta asta
la 04.02.2010, 14:43
Crisa, da,era tanara,a fost foarte frageda
la 04.02.2010, 18:49
ooooooo, ce bunatate... super super... o pun la favorite si fac si yo saptamana viitoare...
la 04.02.2010, 20:28
la 04.02.2010, 20:34
frumos
la 05.02.2010, 11:24
Multumesc
la 01.12.2010, 17:38
Cred ca e foarte buna rata cu portocale...o sa incerc si eu reteta.Ca sa iasa super frageda carnea cat ar trebui sa o fierb in vin si suc de portocala?Si vinul alb ar trebui sa fie dulce, nu?multumesc
la 01.12.2010, 22:03
Raluca, da trebuie inabusita la foc mic in suc de portocala si vin. Merge bine un vin demidulce, daca iti place, noi preferam vinurile dulci
la 15.05.2014, 12:52
apetisant

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking