Piersici
Postat de Lily_Musat in Prajituri 7 Ian 2011 | 47533 vizualizari
Acestea sunt faimoasele piersici facute in casa DE MINE, pe care odinioara le cumparam de la cofetarie.
Sunt putin migaloase dar merita sa incercati. Sunt mai bune ca la cofetarie. Cel putin mie asa mi-au iesit. A fost bataie pe ele.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (28)
la 07.01.2011, 22:54
foarte frumoase.................
la 07.01.2011, 23:37
dragute si bunute
la 08.01.2011, 22:52
la 12.01.2011, 11:12
Frunzele sunt facute cu pasta din zahar pudra
la 12.01.2011, 11:16
Dementiale Unde ai gasit coloranti alimentari?
la 12.01.2011, 12:45
Ruxy, i-am gasit la alimentara in oras la mine dar ii dadea pe sub mana... sunt intrezisi ca-s chimici, logic eu i-am luat pt aspect nu mananc frunzele
la 12.01.2011, 13:09
Deci n-am sanse sa gasesc dar am vazut ca si ele sunt colorate nu numai frunzele...galben, rosu...parca asa ai scris...oricum multumesc de raspuns...
la 15.04.2014, 23:12
Daca doriti sa aveti colorant natural este solutia: Din sfecla de zahar stoarcem sucul- deci rosu, si din morcov facem galbenul
la 23.06.2014, 13:22
Acelea din alimentara dupa parerea mea nu au nici pe departe gustul celor facute acasa. Reteta este foarte buna. Din experienta mea va spun ca nu este necesara hartia de copt. Consistenta aluatului nu prezinta pericol sa se lipeasca, presarati putina faina pentru orice eventualitate si faceti si o economie. Felicitari!
la 27.06.2014, 08:28
minunate piersicile!
la 31.08.2014, 14:43
Se pot congela dupa coacere ?
COMENTEAZA