Ingrediente
- Bucati din porc :
- adidasi
- frunte
- urechi
- obraz
- bucati carne
- 1 ceapa
- 3 foi dafin
- ienibahar
- 4 capatani usturoi
- 100 ml. otet
- sare
- boia
- hrean
Mod de preparare
Am lasat bucatile din porc, de seara in apa rece cu sare si otet. A doua zi, se spala in 2-3 ape reci. Le-am pus la fiert, la foc mic, impreuna cu ceapa, dafinul si ienibaharul, intr-o oala de 17 L, cam 8-9 ore. Am oprit focul si am lasat sa se raceasca, dupa care am scos bucatile din oala, am indepartat oasele si am strecurat zeama. Bucatile le-am impartit pe casolete. Usturoiul l-am pasat cu un polonic din zeama, am amestecat cu restul de lichid si am potrivit de sare. Am turnat-o in casolete.
Piftia mea din 27 decembrie 2016.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|