Piftie de curcan

Postat de Ela68 in Aperitive / Garnituri
8 Ian 2013 | 4560 vizualizari

N-am facut niciodata piftie de porc si nici n-am sa fac vreodata. Cea de curcan este perfecta din punctul meu de vedere. Din pacate, n-o fac atat de des pe cat mi-as dori din cauza timpului de preparare destul de indelungat. Oricum ar fi, merita incercata !

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 09.01.2013, 08:30
@adasev, cu gelatina mi se pare ca e mai "tzapana". Intr-adevar, uneori nu e nevoie de gelatina, dar mi se pare ca nu de fiecare data zeama se incheaga atat de tare, de aceea folosesc EU gelatina.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking