la 02.07.2010, 08:05 ???ce??tu piftia n-o mananci cu mamaliga????eu altfel nu ti-o mananc decat cu mamaliga fierbinte . suna ciudat? )))
la 02.07.2010, 08:08 Tu vorbesti serios, mah?
la 02.07.2010, 08:09 Am mai vazut pe cineva ca o mananca doar cu o lamaie stoarsa deasupra, dar cand am incercat, am aruncat si piftia
la 02.07.2010, 08:09 Mi-ai facut o pofta...
Eu vreau fara mamaliga
la 02.07.2010, 08:10 bai, ce-aveti cu mamaliga mea? )) da, ina, vb foarte serios. mai ales iarna, cea de porc afumat.mmmmmm
la 02.07.2010, 08:19 Gaby, n-am decat sa te cred...dar ma gandesc ca-n stomac ajunge ciorba de curcan, ca se topeste piftia de la mamaliga
la 02.07.2010, 08:20 pe mine m-ar interesa cat a avut piciorusul de porc? daca aripile erau de 1.3 kg .
eu servesc piftia asezonata cu otet, piper si ceapa rosie . gaby cum e piftia de porc afumat ?
la 02.07.2010, 08:21 Julie, cum sa nu?
la 02.07.2010, 08:22 Mihaela, doua aripi au avut 1,3 kg ( erau in vid, cu eticheta de cantar ) Piciorusul cam 0,5 , cred.... Piftia din carne afumata este dementiala!!!! Si eu fac iarna!!!!!
la 02.07.2010, 08:22 )))ina)neah! nu-i adevarat)).bai, pe bune; de sarbatori facem si mancam NEAPARAT cumamaliga. nu se atinge nimeni de ea, fara.moldoveni ciudati))
la 02.07.2010, 08:25 Te cred , mai, dar tot ciorba ajunge-n stomac
la 02.07.2010, 08:25
la 02.07.2010, 08:32 gaby , doar nu-i fi vreo extraterestra verde ?
la 02.07.2010, 08:34 nuuuuu, roz )))
la 02.07.2010, 08:34 Gabriela D: ia zi tu
Gabriela D: cu ce papati voi piftia/ racitura?
Gabriela D: ca nimeni nu ma crede
Ancutzel Ancutzel: cu mamaliguta?
Gabriela D: exact )))