Piftie- racituri - de curcan

Postat de Sidy in Curcan
2 Ian 2013 | 15224 vizualizari

Piftia de curcan reprezinta solutia ideala pentru a impaca traditia romaneasca , cu mult mai sanatoasa carne de curcan. Vreau sa va spun ca nici nu vreau sa mai aud de piftia de porc. Cea de curcan mi se pare mult mai gustoasa si cu siguranta este si mult mai sanatoasa si cu un aport de grasimi redus. Racitura de curcan este aperitivul care va incanta privirile si in acelasi timp papilele gustative ale mesenilor dumneavoastra.

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 02.01.2013, 19:39
Frumoasa si gustoasa!
la 02.01.2013, 19:53
Foarte frumoasa!
la 02.01.2013, 20:45
cele mai frumoase piftii din acest an !
la 02.01.2013, 22:13
ce bine arata
la 03.01.2013, 09:02
Fetelor tot secretul lor este sa le fierbi mult la foc cat mai mic si atunci ies limpede , asa cum se vede in poza.
Multumesc de aprecieri
la 03.01.2013, 11:17
buna
la 15.12.2016, 14:09
Tare frumoasa si buna!
la 15.12.2016, 14:37
la 16.12.2016, 07:58
Va multumesc fetelor ! Noua ne place tare mult,,,
la 26.12.2019, 07:40
Cele mai bune răcituri, iar acestea arată splendid...!
la 26.12.2019, 09:56
foarte buna!
la 26.12.2019, 10:09
Frumoasa si gustoasa!
la 27.12.2019, 09:09
Va multumesc dragii mei ! Sunt delicioase raciturile din curcan si acum de Craciun, iar le-am facut. Au fost primele care s-au terminat...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking