Piftie- racituri - de curcan
Postat de Sidy in Curcan 2 Ian 2013 | 15224 vizualizari
Piftia de curcan reprezinta solutia ideala pentru a impaca traditia romaneasca , cu mult mai sanatoasa carne de curcan.
Vreau sa va spun ca nici nu vreau sa mai aud de piftia de porc. Cea de curcan mi se pare mult mai gustoasa si cu siguranta este si mult mai sanatoasa si cu un aport de grasimi redus.
Racitura de curcan este aperitivul care va incanta privirile si in acelasi timp papilele gustative ale mesenilor dumneavoastra.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (28)
la 02.01.2013, 19:39
Frumoasa si gustoasa!
la 02.01.2013, 19:53
Foarte frumoasa!
la 02.01.2013, 20:45
cele mai frumoase piftii din acest an !
la 02.01.2013, 22:13
ce bine arata
la 03.01.2013, 09:02
Fetelor tot secretul lor este sa le fierbi mult la foc cat mai mic si atunci ies limpede , asa cum se vede in poza.
Multumesc de aprecieri
la 03.01.2013, 11:17
buna
la 15.12.2016, 14:09
Tare frumoasa si buna!
la 16.12.2016, 07:58
Va multumesc fetelor ! Noua ne place tare mult,,,
la 26.12.2019, 07:40
Cele mai bune răcituri, iar acestea arată splendid...!
la 26.12.2019, 09:56
foarte buna!
la 26.12.2019, 10:09
Frumoasa si gustoasa!
la 27.12.2019, 09:09
Va multumesc dragii mei ! Sunt delicioase raciturile din curcan si acum de Craciun, iar le-am facut. Au fost primele care s-au terminat...
COMENTEAZA