Piftii - racituri traditionale
Postat de MotanLaOale in Porc 25 Ian 2018 | 13069 vizualizari
Facuta acum cand a venit frigul. In "primavara" de la Craciun nu prea mergea.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (34)
la 25.01.2018, 14:05
Imi place ca ai pus in ele si pulpa de porc , sa fie carnita in ele . eu nu prea ma dau in vant dupa ele dar as gusta putin
la 25.01.2018, 14:27
Îmi plac foarte mult răciturile, mai ales cele de curcan, sau de cocoș, dar n-am mai făcut de vreo 3-4 ani. Chiar îmi propusesem înainte de Crăciun să fac, măcar pentru revelion, dar am amânat din nou...Poate le vine rândul în curând, înainte de a veni căldura...
la 25.01.2018, 14:36
Motan, ai gresit cred la denumire, in loc de racituri este scris raciutri....Dar arata super raciturile tale!
la 25.01.2018, 14:41
Multumesc
Am corectat, multumesc
la 25.01.2018, 17:18
Ai racit sau tremuri?
la 25.01.2018, 17:52
Si, si, Cleme )))
la 25.01.2018, 18:27
mmm!
la 25.01.2018, 19:50
Noi am facut de Craciun, chiar daca a fost mai cald. Cat de bine arata si ce consistente sunt raciturile tale!
la 25.01.2018, 20:15
Nota 20 Motanas!
la 25.01.2018, 20:17
Chiar ma gandeam astazi la o portie!
la 25.01.2018, 20:47
Foarte bune!
la 25.01.2018, 21:39
Foarte bune!
la 25.01.2018, 21:59
wow ce fain arata!!! mmmm ce as mai manca putin !!!
COMENTEAZA