Orez cu carne de curcan, la cuptor
Postat de oanapl
Se pune la fiert carne de curcan tăiată cubulețe și se lasă să fiarbă la foc potrivit, până când este aproape fiartă. Se adaugă sare și boabe de piper în oală....
Citeste continuareaAm primit de la buni, niste carne de curcan de curte😏 Da' tare carne mai are, fierbi la ea de îți trece pofta.
Ingrediente
Mod de preparareLuam carnea de curcan si o punem la fiert, luam spuma si lăsăm la foc mediu, cca. 40min. Intr-o cratiță, punem carnea fiarta si tăiată în bucățele mai mici, o punem la prăjit în puțin ulei, să își schimbe fata, adăugăm și prazul tăiat rondele, (doar partea albă, nu si frunzele), morcovul dat prin răzătoare si ardeiul, lăsăm să se caleasca puțin, amestecam. Orezul il dam printr-un jet de apa si il punem peste legume in oala, turnam zeama de la carne, cat să acopere, punem si delikatul. Dam oala la cuptor,la foc mediu, după mai reducem flacăra, pentru cca. 60 min, ne mai uitam sa nu scadă zeama si completam cu apa sau zeama de la carne dacă v-a mai rămas. Când s-a terminat de preparat, presărăm pătrunjel. Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|
Postat de oanapl
Se pune la fiert carne de curcan tăiată cubulețe și se lasă să fiarbă la foc potrivit, până când este aproape fiartă. Se adaugă sare și boabe de piper în oală....
Citeste continuareaPostat de adasev12
prima data am taiat carnita fasii si am prajit-o in 2 lg de ulei de masline extravergine, pana s-a rumenit putin, apoi am adaugat o ceapa taiata marunt si am mai lasat cateva minute sa se inmoaie...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|