Pilaf cu ciuperci

Postat de ianculubita in Mancaruri de post
14 Mar 2012 | 4698 vizualizari

De un an de zile de cand "bantui"printre voi,cred ca ati inceput sa ma cunoasteti, sa-mi stiti pretentiile; dar mai bine va spun eu; nu stiu de ce dar iar fac referire la mama si tare bine m-a invatat cand mereu imi spunea:cand vrei sa faci o mancare si nu ai ce-ti trebuie,mai bine n-o faci dar cel mai mult imi facea observatie(sincer va spun)atunci cand mancarea nu avea aspect;de aceea de cate ori pun in farfurie ceva,am impresia ca este la spatele meu,chiar daca de 10ani nu mai e langa mine;poate veti spune ca daca preparatul este bun,nu mai conteaza aspectul,nu!!pentru ca atunci cand servesti pe cineva,in primul rand savureaza mancarea cu privirea apoi cu papilele gustative;sa nu credeti ca sunt o perfectionista;am dat si eu gres de multe ori,mai ales acum de cand sotul este in spital,in primele saptamani, eram robotizata in bucatarie,faceam ceva dar nu stiam ce anume;pana la urma rezultatul era foarte bun dar aspectul era jalnic;de aceea fac referire la aceasta reteta;am vazut foarte multe retete in care se folosesc ciupercile,rezultatul este negru(chiar si la bucatari consacrati);cu scuzele de rigoare dar mie asa ceva nu-mi place!!!intr-un comentariu va voi spune secretul.

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 15.03.2012, 08:17
place
la 15.03.2012, 11:36
Foarte bun
la 15.03.2012, 13:11
la 15.03.2012, 14:54
bun,bun,bun
la 16.03.2012, 08:13

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking