Pilaf cu ciuperci

Postat de ianculubita in Mancaruri de post
14 Mar 2012 | 4759 vizualizari

De un an de zile de cand "bantui"printre voi,cred ca ati inceput sa ma cunoasteti, sa-mi stiti pretentiile; dar mai bine va spun eu; nu stiu de ce dar iar fac referire la mama si tare bine m-a invatat cand mereu imi spunea:cand vrei sa faci o mancare si nu ai ce-ti trebuie,mai bine n-o faci dar cel mai mult imi facea observatie(sincer va spun)atunci cand mancarea nu avea aspect;de aceea de cate ori pun in farfurie ceva,am impresia ca este la spatele meu,chiar daca de 10ani nu mai e langa mine;poate veti spune ca daca preparatul este bun,nu mai conteaza aspectul,nu!!pentru ca atunci cand servesti pe cineva,in primul rand savureaza mancarea cu privirea apoi cu papilele gustative;sa nu credeti ca sunt o perfectionista;am dat si eu gres de multe ori,mai ales acum de cand sotul este in spital,in primele saptamani, eram robotizata in bucatarie,faceam ceva dar nu stiam ce anume;pana la urma rezultatul era foarte bun dar aspectul era jalnic;de aceea fac referire la aceasta reteta;am vazut foarte multe retete in care se folosesc ciupercile,rezultatul este negru(chiar si la bucatari consacrati);cu scuzele de rigoare dar mie asa ceva nu-mi place!!!intr-un comentariu va voi spune secretul.

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 14.03.2012, 21:05
ce bun e
la 14.03.2012, 21:12
la 14.03.2012, 21:14
la 14.03.2012, 21:15
foarte bun
la 14.03.2012, 21:25
la 14.03.2012, 21:29
cat de draga imi esti!
ce introducere frumoasa!
la 14.03.2012, 21:29
Si noua ne place!!
la 14.03.2012, 21:32
Si mie imi place sa fiu foarte atenta la aspect.
Multa sanatate sotului tau!
la 14.03.2012, 22:02
Multumesc fetelor,va iubesc pe toate pentru tineretea,harnicia si veselia voastra;nu mai spun de prieteniile care s-au legat aici;sa fiti fericite!!
la 14.03.2012, 22:05
la 14.03.2012, 22:05
Si secretul? Care e secretul?
la 14.03.2012, 22:09
Ce bunatate
la 14.03.2012, 22:23
Fetelor atunci cand vreti sa gatiti cu ciuperci,nu cumparati decat daca sunt infundate(sa nu se vada lamelele de sub palarie)si daca sunt foarte albe;atunci sunt si foarte proaspete;ve-to observa ca la aceste ciuperci lamelele sunt foarte deschise la culoare aproape spre alb;restul ciupercilor care nu sunt proaspete,lamelele sunt negre ceea ce da culoare preparatului vostru;daca totusi aveti urgenta si sunteti nevoite sa cumparati,in loc de apa puneti la fiert lapte si nu le caliti(se inegresc mai tare)si mai e un motiv pentru care nu va recomand sa cumparati decat ciuperci proaspete,e ca cele vechi s-ar putea sa fie si toxice;nu e cine stie ce mare secret,dar e bine sa tineti cont de el.
la 14.03.2012, 22:24
la 14.03.2012, 22:28

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking