Pilaf cu legume si carne de pasare

Postat de Ina in Pui
18 Apr 2010 | 5406 vizualizari

Aroma si culoare.

Inapoi la reteta

Comentarii (6)

la 18.04.2010, 20:37
De ce arunci prima apa de la pui?
la 18.04.2010, 21:24
Pentru ca la fierbere se mai scurge sange din pui si se formeaza si spuma. Dar numai la un clocot, doua, ca sa nu se duca si grasimea
la 22.04.2010, 22:54
ce frumos e pilaful, super colorat
la 28.04.2010, 06:05
pusikmea
la 14.03.2013, 15:18
ce bun
la 18.01.2014, 11:28
bun bun

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking