Pilaf cu legume si carne de pasare

Postat de Ina in Pui
18 Apr 2010 | 5398 vizualizari
Pilaf cu legume si carne de pasare

Aroma si culoare.

Ingrediente

  • o cana cu orez
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 3 fire de ceapa verde
  • carne pui ( 1 kg )
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

    Carnea de pui se spala si se fierbe in apa cu putina sare, aruncandu-se prima apa, dupa 2-3 clocote )

    Cand e fiarta o scoatem deoparte, o condimentam si o rumenim intr-o tava tip gril, fara grasime.

    Supa obtinuta o masuram, lasand in oala echivalentul a 4 cani si jumatate ( pentru ca mai scade cand fierbem legumele). Adaugam morcovul, ardeiul si ceapa tocate si lasam sa fiarba si acestea, apoi turnam orezul spalat in prealabil. Dam focul mic si lasam sa se umfle orezul. Apoi oprim focul si acoperim oala, ca orezul sa-si definitiveze forma.

    Servim cu carne de pui si patrunjel din abundenta.

    Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu legume si carne de pasare" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pilaf cu pui si legume

Postat de aliliana

Pilaf cu pui si legume

Carnea de pui se fierbe.prima apa se arunca. Se pune la fiert intr-o alta apa, cu un praf de sare pentru gust.  Separat se curata legumele si se toaca marunt( eu iarasi m-am folosit de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.04.2010, 20:37
De ce arunci prima apa de la pui?
la 18.04.2010, 21:24
Pentru ca la fierbere se mai scurge sange din pui si se formeaza si spuma. Dar numai la un clocot, doua, ca sa nu se duca si grasimea
la 22.04.2010, 22:54
ce frumos e pilaful, super colorat
la 28.04.2010, 06:05
pusikmea
la 14.03.2013, 15:18
ce bun

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking