Pilaf cu carne de pui in vas roman

Postat de medioto59 in Mancaruri cu carne
28 Sep 2010 | 22717 vizualizari
Pilaf cu carne de pui in vas roman

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 pulpe de pui
  • 1 1/2 cana orez
  • 1 ceapa
  • 2 ardei grasi
  • 2 morcovi
  • o legatura patrunjel
  • o lingurita marar uscat
  • sare

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie in bucati mai maricele iar pulpele se taie in doua.Se pun la fiert intr-un vas cu apa si sare.Se spumeaza din cand in cand iar cand carnea este aproape fiarta se adauga zarzavatul( ceapa taiata marunt, morcovul dat prin razatoare si ardeiul gras taiat cubulete) si mararul uscat.Mai lasam la fiert circa 5-10 min.

Separat alegem orezul de impuritati ,il spalam in apa rece si il lasam la inmuiat circa 30 min.dupa care il punem in vasul roman.Adaugam supa de carne(la o cana de orez eu pun 3 cani supa) impreuna cu carnea si zarzavatul, condimentam cu sare dupa gust ,amestecam bine si dam la cuptor.Verificam din cand in cand  si daca mai este cazul mai adaugam supa.La final pilaful trebuie sa mai aiba putina supa deasupra.Scoatem din cuptor , punem capacul si lasam circa 15 min. pana se absoarbe toata supa iar orezul se mai umfla putin.

Asezonam cu patrunjel verde si cine doreste stropim cu ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carne de pui in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (59)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de limba de porc cu masline

Postat de Caty

Reteta de limba de porc cu masline

Iata cum se prepara Reteta de limba de porc cu masline Limbile de porc le oparim timp de 5 minute apoi le curatam de pielita. Dupa ce le-am curatat, le punem la fiert intr-o oala cu apa...

Citeste continuarea

Sărmăluțe în foi de viță

Postat de Ina

Sărmăluțe în foi de viță

Ceapa, ardeiul gras si morcovul se toaca marunt si se calesc in putin ulei pana devin aurii.  Adaugam  3­-4 linguri cu bulion si amestecam totul bine. Lasam sa mai dea 2 clocote...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.09.2010, 20:17
Mmmmmmmmmm ce bine aratasi poza de profil e faina poate pentru ca ai bara in bucatarie
la 28.09.2010, 20:17
am venit!
la 28.09.2010, 20:18
ah, iar mi-a luat-o Dia' inainte
la 28.09.2010, 20:20
bun bun... eu ador orezul
la 28.09.2010, 20:21
Baiii...eu am fost prima...dar mi-a sunat telefonul.

Vezi toate comentariile (59)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking