Ingrediente
- carne de pui( aripioare si piept, sau ce doriti in jur de 700 gr)
- dovlecel
- ardei gras verde
- ardei gras portocaliu
- morcov
- ceapa
- 2 canite orez
- sare
- piper dupa gust
- 30 gr unt
- 2 linguri ulei vegetal( palmier)
Mod de preparare
Spalam orezul si-l scurgem.
Curatam legumele si le tocam marunt.
Incingem uleiul in tigaie adanca( wok) si punem si untul, adaugam ceapa tocata marunt si dupa doua trei minute si restul de legume iar dupa inca cinci minute timp in care amestecam bine carnea si apoi orezul.
Adaugam si putina apa si lasam sa fiarba amestecand din cand in cand.
Potrivim de sare, cand este aproape fiert, apoi mutam pilaful intr-o tava si dam totul la cuptor inca 35-40 de minute sau pana se rumeneste frumos.
Servim cu pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (19)
|