4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Un pilaf de pui cu multe legume...foarte gustos!
Ingrediente
Mod de preparareSpalam orezul si-l scurgem. Curatam legumele si le tocam marunt. Incingem uleiul in tigaie adanca( wok) si punem si untul, adaugam ceapa tocata marunt si dupa doua trei minute si restul de legume iar dupa inca cinci minute timp in care amestecam bine carnea si apoi orezul. Adaugam si putina apa si lasam sa fiarba amestecand din cand in cand. Potrivim de sare, cand este aproape fiert, apoi mutam pilaful intr-o tava si dam totul la cuptor inca 35-40 de minute sau pana se rumeneste frumos. Servim cu pofta! Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de MotanLaOale
Eu avand o fobie cu oasele de pui in mancare, am fiert carnea de pui in apa cu sare si am scos oasele. Am pus in pilaf doar carnea fara oase si apa in care au fiert. Orezul se spala bine si...
Citeste continuareaPostat de MotanLaOale
Pieptul se curata de pielite si se taie cuburi mai mari. Orezul se spala bine si se lasa in apa rece, 1 ora. Ceapa se curata si se toaca marunt. In vasul slow cooker-ului Crock-Pot...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|