Pilaf cu carne de pui in vas roman

Postat de medioto59 in Mancaruri cu carne
28 Sep 2010 | 22720 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (59)

la 29.09.2010, 10:56
de vreo doi ani imi sta vasul asta in bucatarie si inca nu l-am folosit de loc!!!
cred ca o sa il inaugurez cu reteta asta!!!!
la 29.09.2010, 11:25
Maria, te invit la masa................
la 29.09.2010, 11:27
Vanilla sa stii ca si eu ca si tine il aveam si nu il foloseam pana cand am vazut o reteta a Elei si atunci m-am hotarat sa il pun la munca........folisestel cu incredere...............
la 29.09.2010, 23:27
imi pace pilafu mult sant inebunita dupa el a iesit super felicitari
la 30.09.2010, 18:12
Multumesc de vizita si comentariu Lacamioara.................
la 01.10.2010, 21:46
oo ce ma bucur de aceasta reteta, abia astept sa fac,
la 02.10.2010, 15:05
spuneti-mi si mie frate la ce ziceti voi vas roman???
ala de ceramica?
am si eu de ceramica dar sunt fara capac....
la 02.10.2010, 15:05
la 03.10.2010, 11:41
gustos tare.
la 03.10.2010, 22:09
piko si eu ma bucur de vizita ta..............
la 03.10.2010, 22:10
Ada, uite ca am postat eu o poza ..........sunt insa multe modele.
la 03.10.2010, 22:11
onuta..............
la 04.10.2010, 16:46
cam in genula sta am si eu ceva, dar rotund si fara capac...am si mai mici 6...asa a fost ., in set...
mersi pt raspuns....
la 04.10.2010, 20:04
Ada si eu tot rotund am , cel din poza e luat de pe net.............

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking