la 28.09.2010, 20:54 Multumesc,Rocsi...............
la 28.09.2010, 20:55 sigur e facut de tine???? .............ufffffffffffffffff..........ai inceput sa uiti..........tu l-ai facut si mi-ai trimis pozele si mi-ai spus si ce sa scriu.....................
la 28.09.2010, 20:55 Silvioara, gata trimit .....................
la 28.09.2010, 20:55 bey, la mine ordinea este: furculite, poze, reteta, comentarii si apoi comentez eu sunt pe invers
la 28.09.2010, 20:56 Rivka, a iesti delicios, este adevarat ca pulpele si pieptul au fost din gaina de curte...................
la 28.09.2010, 20:58 sunt pe invers......................sotul tau stie?
la 28.09.2010, 20:59 mai, eu scriu si dupa aia gandesc sotul ar vrea sa fiu... nu s-ar supara sa aduc o a treia roata la antrenament cre' ca-i visul lui
la 28.09.2010, 21:46 nu s-ar supara sa aduc o a treia roata la antrenament cre' ca-i visul lui ...............
la 28.09.2010, 21:48 Medi, cre' ca asta e visul tuturor barbatilor de pe mapamond mai putin a celor cu alta orientare sexuala
la 28.09.2010, 22:08 tare bun trebuie sa fie facut in vasul roman.....folosesti vasul deci
la 28.09.2010, 22:28 Imi place tare mult cum arata.
la 28.09.2010, 22:29 "Medi, cre' ca asta e visul tuturor barbatilor de pe mapamond" Is curioasa ce replica iti va da Gusti. Sau Mircea!
la 28.09.2010, 22:29 am si eu o nelamurire vasul roman pana la urma e vasul din pamant dinala rosu ,adica mai pe romaneste strachinile parca asa se numesc din cate stiu sa ma corecteze cineva daca stie
la 28.09.2010, 22:32 ce idee minunata ., la vas roman inca nu am facut , o trec la favorite
la 28.09.2010, 22:34 ce fain trebuie sa fie, eu ador pilaful cu pui asa ca in curand iti voi urma reteta cu toate ca nu prea sunt prietena cu vasul asta roman.