Pilaf cu carne de pui in vas roman
Postat de medioto59 in Mancaruri cu carne 28 Sep 2010 | 22752 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (59)
la 28.09.2010, 22:39
Jolygina,vasul roman este vasul din lut,acum intr-o prezentare mai moderna,mai elegant
la 29.09.2010, 00:20
vreau 5f
la 29.09.2010, 07:47
Medi, cre' ca asta e visul tuturor barbatilor de pe mapamond@ionix, ma duc sa-l intreb pe George
la 29.09.2010, 07:48
Daaaaaaaaaaaaa Ela ,cum sa nu ,il folosesc.............noroc cu tine ca altfel era pe post de bibelou..............
la 29.09.2010, 07:49
Multumesc,Anca...............
la 29.09.2010, 07:50
Si eu sunt curioasa Miha da vad ca deocamdata nu zic nimic , cred ca se gandesc
la 29.09.2010, 07:50
Gina, vezi ca raspunsul il ai de la Ela iar eu am atasat o poza cu un astfel de vas.................
la 29.09.2010, 07:51
Mihaela, nici eu nu am facut pana acuma , este prima data dar d-acum inainte numai in el am sa fac..............
la 29.09.2010, 07:53
yafa, eu aveam vasul cumparat de ceva vreme si nu il foloseam ,pana cand Ela mi-a dat un branci si d-atunci il tot folosesc...........e tare bun,incearca...................
la 29.09.2010, 07:54
iti dau nadina..............
la 29.09.2010, 08:21
mai, eu nu prea-s curioasa mi-e frica c-o sa ma urecheasca
la 29.09.2010, 08:30
Medi,la ora 13 fix sunt la tine la masa
la 29.09.2010, 09:44
ba eu is ionix
la 29.09.2010, 09:45
Mena, am deschis usa.................
COMENTEAZA