Pilaf cu carne de pui in vas roman

Postat de medioto59 in Mancaruri cu carne
28 Sep 2010 | 22728 vizualizari
Pilaf cu carne de pui in vas roman

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 pulpe de pui
  • 1 1/2 cana orez
  • 1 ceapa
  • 2 ardei grasi
  • 2 morcovi
  • o legatura patrunjel
  • o lingurita marar uscat
  • sare

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie in bucati mai maricele iar pulpele se taie in doua.Se pun la fiert intr-un vas cu apa si sare.Se spumeaza din cand in cand iar cand carnea este aproape fiarta se adauga zarzavatul( ceapa taiata marunt, morcovul dat prin razatoare si ardeiul gras taiat cubulete) si mararul uscat.Mai lasam la fiert circa 5-10 min.

Separat alegem orezul de impuritati ,il spalam in apa rece si il lasam la inmuiat circa 30 min.dupa care il punem in vasul roman.Adaugam supa de carne(la o cana de orez eu pun 3 cani supa) impreuna cu carnea si zarzavatul, condimentam cu sare dupa gust ,amestecam bine si dam la cuptor.Verificam din cand in cand  si daca mai este cazul mai adaugam supa.La final pilaful trebuie sa mai aiba putina supa deasupra.Scoatem din cuptor , punem capacul si lasam circa 15 min. pana se absoarbe toata supa iar orezul se mai umfla putin.

Asezonam cu patrunjel verde si cine doreste stropim cu ketchup.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu carne de pui in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (59)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sarmalele casei

Postat de mihaelar63

Sarmalele casei

Se scurge varza murata de zeama .Se desfac frunzele. Fiecare frunza se curata de nervurile mai groase si se imparte in doua . Pasatul se spala bine din mai multe ape si se lasa la...

Citeste continuarea

Reteta de pipote picante, cu paste

Postat de vasimur

Reteta de pipote picante, cu paste

Iata cum se prepara Reteta de pipote picante, cu paste Mai întâi preparăm pipotele, deoarece până se gătesc, avem suficient timp să ne ocupăm de paste. Spălăm bine...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.09.2010, 20:17
Mmmmmmmmmm ce bine aratasi poza de profil e faina poate pentru ca ai bara in bucatarie
la 28.09.2010, 20:17
am venit!
la 28.09.2010, 20:18
ah, iar mi-a luat-o Dia' inainte
la 28.09.2010, 20:20
bun bun... eu ador orezul
la 28.09.2010, 20:21
Baiii...eu am fost prima...dar mi-a sunat telefonul.

Vezi toate comentariile (59)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking