Ingrediente
- jumatate de pui Agricola Bacau
- 2 cepe
- 250 g orez
- 10 ciuperci champignon
- sare
- piper
- ulei
- apa (in proportie de 3/1 fata de orez)
Mod de preparare
Am portionat puiul in bucati si am folosit pentru prepararea pilafului: o bucata de piept, o pulpa, o aripioara si jumatate de spate.
Ceapa tocata am pus-o in ulei incins la inabusit (am adaugat o cescuta de apa peste si am acoperit cu capacul).
Dupa ce ceapa s-a inmuiat am adaugat carnea, am lasat-o sa se patrunda nitel intorcand-o pe ambele parti, apoi am adaugat orezul si apa. Am acoperit vasul cu capacul si am lasat pilaful sa se faca.
Intr-o tigaie am calit nitel ciupercile in unt si cand orezul a fiert, le-am adaugat peste pilaf.
Am condimentat cu sare si piper si am oprit focul.
Va poftesc si pe voi la o portie de pilaf, cu siguranta va fi pe placul vostru! :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
|