Ingrediente
- spanac pregatit ( pret de un bol potrivit)
- un piept de pui
- un morcov
- o ceapa
- 5 linguri ulei
- patrunjel verde
- sare, piper dupa gust
- orez -2 cesti
- o legatura de ceapa verde
Mod de preparare
Intai de toate se pregateste pieptul de pui.
Se spala, se pune la scurs si se taie fasii subtiri. Se trage la tigaie inainte ( cum am optat eu) sau chiar in vasul multicooker-ului. Deci, in vasul aparatului se pune ulei la incins si se selecteaza din meniu functia fry a aparatului.
Cand s-a incins, se adauga morcovul, ceapa verde si ceapa alba taiate. Se lasa sa se inmoaie pret de 2-3 minute. Se adauga pieptul de pui si orezul. Se amesteca. Apoi, se adauga spanacul si apa.
Potrivim de sare si piper. Sectam functia pilaf.
La final adaugam patrunjel verde tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu pui si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|