Pilimeni

Postat de luminita20_2006 in Mancaruri cu carne
30 Mai 2009 | 14850 vizualizari

Este o reteta traditonala ruseasca.

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 30.05.2009, 16:01
nu putem sa le lasam la racit si apoi perpelite putin....dar stai ca am o idee!sa vedem daca merge,sunt foarte aspectuase.si alt sos....hai ca am plecat cu sorcova.sunt esteticede efect!
la 30.05.2009, 17:29
nu stiu dar daca faci si iti ies sa imi zici
la 30.05.2009, 22:18
Io nu ma bag! E prea complicat pentru mine!

Felicitari Luminita! Foarte bine arata.
la 30.05.2009, 23:11
in bucataria ruseasca, e greu de stapinit o reteta traditionala, daca n-ai fost acolo s-o inveti!
Ma mai gindesc daca s-o pun pe site, dar pina una alta vreau sa fac o corectie la denumire: PILMENII... e denumirea corecta!!!
Sory!
la 30.05.2009, 23:14
Gresit si modul cum se serveste!
la 31.05.2009, 15:09
trebuie sa tii cont de pronuntia ruseasca! nu e ca la noi - cum se scrie asa se pronunta!
iar la servire se face cam asa: se stropesc cu putin otet (mai diluat ca sa nu fie gustul prea "tare") peste care se pune unt si smantana la greu! OK?
la 31.05.2009, 15:13
daca tot ai pus si reteta video, atentie cum pronunta rusul si nu italianul denumirea produsului!!!
tot aici vezi si cum pun umplutura! acelasi procedeu e si la vareniki!!!!
la 31.05.2009, 17:52
Pelmeni sunt asemanatori cu tortellini din bucataria italiana si sunt mai multe posibilitati de servire a acestora.Pot fi serviti , asa cum spune Luminita, sau pot fi serviti in supa de carne , mai ales in Siberia, cu mustar, ridichi ,sos de rosii in alte regiuni ale Rusiei sau chiar fripti in unt dupa ce au fost in prealabil fierti.Oricum s-ar servi, sunt deliciosi.
la 31.05.2009, 22:30
DACA NU STIAM CUM SE FAC NU MAI PUNEM RETETA...DE GRESEALA GRAMATICALA SORY ORICUM SE CRIE ALTFEL IN RUSA,,,DAR E DE STIUT CA ELE ACASA IN RUSIA SE FAC SI CU VARZA SUNT DELICIOASE..SI LA MODUL DE SERVIRE CRED CA GRESETI MAZDAR8X
la 12.10.2009, 18:09
Mancarea mea preferata!
la 01.07.2010, 09:40
servirea se face in felul urmator: dupa ce le-ai scos de la fiert se pune unt ca sa nu se lipeasca si se amesteca bine, cind iti pui in farfurie adaugi cita smintina vrei si intr-o farfurie separata torni putin otet si inmoi fiecare pilimeana in otet si maninci, asa se serveste la noi
la 28.02.2012, 05:35
eu cred ca este bun oricum vrem sa mancam

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking