Piperade sau mancare picanta de ardei

Postat de Sylvia in Mancaruri de post
12 Apr 2014 | 11857 vizualizari

Este un fel de mancare adoptat de bucataria franceza, influentele sunt spaniole si este des intalnit in sudul Frantei. Poate fi facut ca fel principar cu jambon afumatin compozitie sua poate fi facut mai zemos si pochat oua in el, e bestial la gust si poate acompania o multime de mancaruri pe post de garnitura

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 12.04.2014, 12:17
bun bun
la 12.04.2014, 12:43
Tare bun!
la 12.04.2014, 12:48
Da, îmi place picat, cu atât mai mult cu cât ce ai prezentat tu, e şi o explozie de culoare.
la 12.04.2014, 13:14
place!
la 12.04.2014, 14:57
Colosteasca înseamnă dinstuiască Bun pentru Zmei că e picant, dar sigur mai trebuie și ceva cărniță lângă
la 12.04.2014, 15:19
Asta e pe gustul meu!
la 12.04.2014, 15:35
ce buna trebe sa fie
la 12.04.2014, 20:17
Ce buna trebuie sa fie
la 12.04.2014, 21:10
Ce buna o fi!
la 13.04.2014, 17:30
la 14.04.2014, 12:51
sa o testati
la 24.04.2014, 16:09
la 29.08.2014, 21:58
Ador mancarea picanta!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking