Pipote de pui cu cartofi- in sos de bere

Postat de mihaelar63 in Pui
21 Sep 2015 | 5443 vizualizari
Pipote de pui cu cartofi- in sos de bere

M-am inspirat pentru aceasta reteta de pe un blog frantuzesc . Am respectat reteta 70 % pana am adugat cartofi care nu erau in ,, program '. Am obtinut o mancarica consistenta si delicioasa . Ramane pe viitor sa preparcu prima ocazie [ cand ne apuca dorul de pipote din nou ] reteta frantuzeasca .

Ingrediente

  • 500 gr pipote pui
  • 500 gr rosii cherry
  • 100 ml ulei
  • 3 cartofi
  • 2 cepe [una rosie , una galbena ]
  • 2 catei usturoi
  • 1 pahar bere aramie [ Krusovice ]
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1 lingurita boia rosie
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

  1. Curatati si spalati pipota
  2. Curatati si spalati legumele .
  3. Tocati si caliti in ulei ceapa si usturoiul .
  4. Adugati pipota si berea
  5. Sarati si puneti oregano , boia si jumatate din rosii tocate marunt .
  6. Fierbeti 30 minute . La nevoie se mai poate aduga apa .
  7. Daca pipota incepe sa fie fiarta se pun cartofii taiati cubulete .
  8. Preparatul este gata daca pipota si cartofii sunt patrunsi .
  9. In ultimele 5 minutede fierbere adugati restul de rosioare taiate jumatati .
  10. Gustati si adugati sare daca mai este nevoie .
  11. Piperati si serviti mancarica de pipotele cu multa verdeata .
Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote de pui cu cartofi- in sos de bere" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Orez brun cu ghebe si piept de pui

Postat de simona72

Orez brun cu ghebe si piept de pui

Se spala orezul in mai multe ape, se acopera cu apa calduta si se lasa pana ne pregatim celelalte ingrediente. Se pune uleiul de masline si untul intr-o craticioara. Ceapa rosie se toaca marunt si...

Citeste continuarea

Pui toscan

Postat de anuta

Pui toscan

Pulpele dezosate spalate si zvantate,se subtiaza in partile mai goase apoi se sareaza,pipereaza si se dau cu un praf de legume deshidratate. Se fierb frunzele de spanac in apa cu sare cca 5...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.09.2015, 12:16
Ai imbatat pipotele?
la 21.09.2015, 12:23
bune bune
la 21.09.2015, 12:38
BUN, BUN, BUN
la 21.09.2015, 12:55
buna mancarica!
la 21.09.2015, 13:28
Am pus bere la pipota Cleme . Restul din sticla la amea ))

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking