Pipérade basquaise

Postat de Corina33 in Aperitive / Garnituri
12 Sep 2010 | 9919 vizualizari

E o reteta frantuzeasca, doar ca ouale nu le-am amestecat in mancare. Inspiratia: Euforia Cuisine.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 12.09.2010, 13:15
Noi am mancat-o cu paine prajita cu usturoi, ca suntem o familie de racitiam dat-o la toata lumea(raceala).
la 12.09.2010, 13:40
ma inscriu si eu la o portie cu usturoi ca sunt racita arata foarte bine
la 12.09.2010, 13:41
aaa si
la 12.09.2010, 13:43
Multumesc, iubita, imi pare rau de tine..........multa lume a racit in perioada asta. Insanatosise grabnica!
la 12.09.2010, 13:45
multumesc coripoi cu vremea asta schimbatoare
la 12.09.2010, 13:57
vai ce bine mi-ar fi prins dimineata o portie de asta, dar facuta de tine, nu sa fac eu
la 12.09.2010, 14:06
Pai, eu te-am asteptat......dar daca n-ai venit......
la 12.09.2010, 15:12
si eu vreau
la 12.09.2010, 15:42
Nadina, acuma trimit rapid o portie spre tine......deschide usaaaaa!
la 12.09.2010, 16:14
Ce bine arata.O portie poate imi trimiti si mie.
la 13.09.2010, 10:09
Excelent arata
la 13.09.2010, 13:54
imi dai si mie,da??????
la 13.09.2010, 14:07
Dau la toata lumea, e usor de facut si super gustosamultumesc
la 13.09.2010, 17:21
mai este si pentru mine?.............
la 13.09.2010, 18:13

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking