Piramide dulci

Postat de mimmi in Dulciuri
10 Iun 2011 | 9833 vizualizari
Piramide dulci

Ingrediente

  • caise,
  • 1 plic praf budinca cu gust de frisca,
  • 150 ml frisca lichida,
  • 400 ml lapte,
  • 3 linguri zahar,
  • biscuiti,
  • zahar pudra.

Mod de preparare

Spalam caisele,le taiem jumatati si le scoatem samburii.

Punem 400 ml lapte la fiert. Intr-un pahar amestecam praful de budinca cu 3 linguri zahar si 4 linguri de lapte (din cele 400 ml ), le amestecam si le turnam in lapte. Lasam budinca putin sa se raceasca dupa care o amestecam cu 150 ml frisca lichida batuta.

Luam o forma de chec,care o tinem intr-o parte sa putem forma piramida . Punem un strat de biscuiti,ungem cu putin crema mai punem un strat de biscuiti,adaugam un strat de crema,jumatatile de caise,restul de crema dupa care nivelam frumos si la final punem un strat de biscuiti. Dam la rece cca 2 ore dupa care pudram cu zahar si servim .

Daca ti-a placut reteta noastra "Piramide dulci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Placinta turnata cu mere si nuca de cocos

Postat de Pungasa_Rogue

Placinta turnata cu mere si nuca de cocos

Pregatirea umpluturii: Merele, curatate de coaja si seminte, se dau pe razatoarea mare a robotului de bucatarie. Se calesc impreuna cu zaharul pana cand scade toata zeama lasata de acestea....

Citeste continuarea

Rulouri cu cirese

Postat de sufletista

Rulouri cu cirese

Intr-un vas se amesteca faina cu sarea, zaharul, coaja, drojdia, facem o gaura in mijloc adaugam ouale batute, untul, esenta de rom si framantam adaugand treptat laptele caldut. Acoperim si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.06.2011, 20:10
frumos
la 10.06.2011, 20:18
la 10.06.2011, 20:25
vreau si eu
la 10.06.2011, 20:28
si asta imi place
la 10.06.2011, 22:37

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking