Piscoturi cu crema de ciocolata

Postat de sufletista in Dulciuri
29 Ian 2016 | 2931 vizualizari
Piscoturi cu crema de ciocolata

Prajiturele ce se fac repede si se mananca la fel de repede:)). Nici o zi fara ciocolata.

Ingrediente

  • 20 piscoturi
  • 100 g ciocolata (cu lapte)
  • 200 ml frisca
  • 100 g crema de branza
  • cafea
  • 50 g ciocolata
  • 1 lingurita unt
  • fulgi nuca de cocos

Mod de preparare

Intr-o cratita adaugam ciocolata rupta bucatele, impreuna cu frisca si punem pe foc amestecand continuu pana ce se omogenizeaza.

Acoperim crema cu folie alimentara si dam la rece.

Dupa ce s-a racit o mixam pana ce isi dubleaza volumul, adaugam crema de branza (pe care am mixat-o) amestecam bine.

Fiecare piscot il insiropam putin cu cafea, cu spritul adaugam crema de ciocolata, adaugam deasupra alt piscot (insiropat).

Topim 50 g ciocolata cu untul si glazuram piscoturile.

Decoram cu nuca de cocos sau dupa preferinta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piscoturi cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Desert cu piersici - Reteta usoara la pahar

Postat de Constelatialeu

Desert cu piersici - Reteta usoara la pahar

Cum se prepara Desert cu piersici - Reteta usoara la pahar Am folosit niste forme speciale pt. deserturi de acest gen, dar se port pune si in pahare, mai mici sau mai mari in functie de cate...

Citeste continuarea

Tort Lucia si 90 de veri implinite - Reteta pentru un desert festiv

Postat de Constelatialeu

Tort Lucia si 90 de veri implinite - Reteta pentru un desert festiv

Iata cum se prepara Tort Lucia si 90 de veri implinite - Reteta pentru un desert festiv Blatul si cremele le-am pregatit cu o zi inainte, cremele trebuie sa stea la frigider cateva ore bune,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.01.2016, 08:12
la 29.01.2016, 08:18
yamiii
la 29.01.2016, 08:29
Si eu vreau din acestea
la 29.01.2016, 08:30
la 29.01.2016, 08:31

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking