Pisica de mare cu cus-cus integral
Postat de Sylvia in Mancaruri cu carne 19 Noi 2014 | 5897 vizualizari
Sincera sa fiu am avut ceva de furca cu aceasta reteta :) sa vad cum ii spune in romana la acest peste , in Franta aceasta bucata de peste este "ail de raie" aripa de pisica de mare dar de fapt "raie" denumeste generic mai multe subspecii de pesti care innoata pe fundul Atlanticului de Nord si al Mediteranei. Este un peste plat cartilaginos , destul de neutru ca si gust ceea ce ii da un farmec aparte fiind un excelent absorbant de arome , cu o textura deosebita. Prin aceasta reteta am vrut sa va prezint pe de o parte o tehnica de gatire a pestelui in "court bouillon" prin fierbere rapida si sa va prezint alternativa cus-cus-ului integral care este mai putin cunoscut dar deosebit de bogat in arome si calitati nutritionale.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (15)
la 19.11.2014, 11:38
bun de tot
la 19.11.2014, 11:46
>:bd
la 19.11.2014, 11:47
interesant
la 19.11.2014, 12:00
la 19.11.2014, 12:03
sper sa testati metoda de gatire a pestelui si sa va placa, merge cu orice fel de peste neutru de pa somon, patrav, cod, salau etc
la 19.11.2014, 12:25
cat de bine arata
la 19.11.2014, 13:10
trebuie sa fie bun
la 19.11.2014, 13:15
Arata suuuuper!
la 19.11.2014, 14:36
Să trecem rețeta la favorite,ca prea bine este prezentată!
la 19.11.2014, 15:08
F Bun! !!
la 19.11.2014, 15:12
Eu zic ca este foarte buna asocierea dar as vrea numai cus-cus fara pisica de mare:
la 19.11.2014, 15:12
la 19.11.2014, 15:43
wooow. ce combinatie!
la 19.11.2014, 16:59
ce frumos arata
COMENTEAZA