Pisica de mare la cuptor
Postat de xana in Peste 21 Ian 2018 | 6371 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (18)
la 21.01.2018, 13:42
Woow!
la 21.01.2018, 13:46
la 21.01.2018, 13:46
Pisica de aceasta as manca si eu
la 21.01.2018, 13:53
Uite ca nu am gustat niciodata, dar as indrazni!
la 21.01.2018, 14:12
Sorry, nu mănânc pisici, nici măcar de mare... Dar pentru tine, Xana, o caldă îmbrățișare, pentru că ești o bucătărașă drăguță și harnică!
la 21.01.2018, 15:34
Multumesc mult!
la 21.01.2018, 16:46
N-am mancat pisica de mare,ce gust are?
la 21.01.2018, 17:18
Miaaammm, o bunatate sunt "aripioarele" de pisica de mare! Pe langa carnea suculenta si gustul delicat de peste (daca nu cumva ai ghinion sa dai peste un produs sau prea proaspat, sau prea putin proaspat, cu miros pregnant de amoniac...), e grozav si faptul ca in afara cartilagiilor mari, nu are de loc "oase" si se poate manaca in acest fel foarte usor si "elegant". Noi il facem sau direct rumenit in unt, si asezonat cu putina zeama de lamaie si masline tocate, sau "la abur" si servit cu "unt brun" asezonat cu zeama de lamaie, verdeturi tocate (mai ales patrunjel si fenicul), capere si piper etc... Cateodata si la cuptor, dar in prealabil marinat in: sos soya+ sos hoisin + usturoi + ghimbir + ketchup + verdeturi asiatice. Cu prima ocazie vom incerca si reteta Dvs, care pare absolut delicioasa!
la 21.01.2018, 17:47
Si eu as incerca asa ceva!
la 21.01.2018, 17:53
Nu stiu cum e pisica de mare, dar daca Adi zice ca ar incerca, il trimit la tine
la 21.01.2018, 18:13
Sunteti bineveniti amandoi, Merisor! Este foarte buna, are oase cartilaginoase usor de indepartat si gust subtil de peste.
la 21.01.2018, 18:16
Navidad a descris foarte bine. Multumesc!
la 21.01.2018, 18:58
n-am mancat niciodata si nici nu am vazut in magazine asa ceva interesant, as incerca
COMENTEAZA