Piure de cartofi cremos si pufos

Postat de CameliaComan in Aperitive / Garnituri
12 Apr 2016 | 11344 vizualizari

M-am uitat saptamana trecuta la emisiunea ''Chefi la cutite" si tare mi-a facut pofta Scarlatescu cu piureul lui de cartofi. :) Am invat cateva trucuri de la chefi si astfel mi-am imbunatatit piureul. A iesit foarte pufos si cremos. Prietenul meu a zis ca este cel mai bun piure de cartofi pe care la mancat pana acum. :) 

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 12.04.2016, 20:51
E super bun!
la 12.04.2016, 20:52
Ce pufosenie ..Dar totusi, nu e prea mult unt?
la 12.04.2016, 20:56
Din cate am inteles untul este secretul pentru un piure delicios. Si eu am crezut ca este mult unt dar la 1 kg de cartofi cred ca este cantitatea potrtivita.
la 12.04.2016, 20:57
Daca-s mari cartofii nu e mult, desi in poza nu par asa mari
la 12.04.2016, 20:58
Pufos si fin!
la 12.04.2016, 21:16
Imi place! Mai ales cu o bucatica de carne alaturi
la 12.04.2016, 21:21
Si mie imi place piureul cu unt tare mult..Atunci e ok, eu doar intrebam
la 12.04.2016, 21:22
la 12.04.2016, 21:23
Yummm!
la 12.04.2016, 21:29
bun bun
la 12.04.2016, 21:58
ce mult imi place,eu pot sa-l mananc asa fara nimic langa el
la 12.04.2016, 22:09
la 12.04.2016, 22:19
ce prezentare frumoasa si ce bun trebuie sa fie!
la 12.04.2016, 22:21
arata superrr!!!!!!!
la 12.04.2016, 22:33

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking