Piure de fasole boabe cu ragu de porc

Postat de simona72 in Porc
3 Dec 2015 | 3279 vizualizari

Este un fel de fasole frecata, dar putin mai moale si transformata intr-un piure foarte fin. In complectarea acestui piure am facut un ragu din carne de porc. De obicei, ragu este un sos care se foloseste la paste. Eu am adaugat mai putin sos de rosii, am lasat sa scada bine si l-am folosit cu succes alaturi de muraturi.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 03.12.2015, 17:12
ce mancarica delicioasa ne-ai adus, Simonici!
la 03.12.2015, 17:45
Vai ce buuuun !!!!
la 03.12.2015, 19:22
Vaaai ce bunatate!
la 03.12.2015, 19:54
Cred ca a iesit o mare, mare bunatate!
la 04.12.2015, 13:52
tare bun!
la 23.02.2018, 08:58

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking