Piure de fasole boabe cu ragu de porc
Postat de simona72 in Porc 3 Dec 2015 | 3312 vizualizari
Este un fel de fasole frecata, dar putin mai moale si transformata intr-un piure foarte fin. In complectarea acestui piure am facut un ragu din carne de porc. De obicei, ragu este un sos care se foloseste la paste. Eu am adaugat mai putin sos de rosii, am lasat sa scada bine si l-am folosit cu succes alaturi de muraturi.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (21)
la 03.12.2015, 11:41
L-am mai vazut si mi-a placut!
la 03.12.2015, 11:45
da daaaaa da ,bun dom'le,mai ales cu muraturi
la 03.12.2015, 11:50
cu ragu,zici?
la 03.12.2015, 12:02
Ce combinatie buna!
la 03.12.2015, 12:09
multumesc!
la 03.12.2015, 12:12
ce bunatate
la 03.12.2015, 12:12
ce bunatateee
la 03.12.2015, 13:23
cat de bine arata ce ai facut tu aici!
la 03.12.2015, 13:26
bun bun
la 03.12.2015, 14:37
Aiaiai ce bunatate! Deja salivez!
la 03.12.2015, 14:40
Bunătate de bunătate!
la 03.12.2015, 15:45
cred ca e delicios,o sa incerc si eu
COMENTEAZA