Ingrediente
- 1 ceapa tocata
- 2 catei de usturoi tocati
- 2 morcovi tocati
- ulei
- 1 lingurita susan negru
- 1 cana linte rosie
- o stea anason
- o foie de dafin
- 2 cani supa de pui
- za'atar (mix de condimente)
- Pentru servit:
- paine
- dovlecei la gratar
- sriracha (sos iute)
Mod de preparare
Se calesc ceapa, usturoiul si morcovii in putin ulei, impreuna cu susanul negru, anasonul, foaia de dafin, sare si piper pana se inmoaie.
Se adauga lintea si supa. Se acopera cu un capac si se lasa la fiert 20 de minute.
Cu ajutorul unui blander se tranforma totul in piure si se condimenteaza cu za'atar.
Se serveste pe paine, cu dovlecei la gratar si sriracha.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de linte rosie by Adi Hadean" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|