Piure de urzici cu mamaliguta
Postat de Oana in Mancaruri de post 7 Apr 2009 | 14770 vizualizari
Proaspat culese, la sfarsit de primavara sau congelate in prag de iarna. Cine are si isi face provizii poate face o mancarica delicioasa si sanatoasa.
Cateva beneficii ale urzicilor: vitaminizeaza si remineralizeaza organismul, elimina starea de anemie, fluidifica sangele, stimuleaza metabolismul.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (9)
la 03.03.2009, 23:19
abia astept sa fac si eu, nu stiam ca au aparut! nici de leustean in urzici nu stiam, mici de malai,dar rau nu are cum sa fie!
la 20.03.2009, 23:09
eu nu-nteleg de ce trebuie sa le scutur....
la 20.03.2009, 23:38
Mai, asa le face mama si eu am invatat sa fac asa . Cand le scuturi pe deget, cad tot felul de fire de ierburi uscate sau pamant, nisip din ele. Apoi le speli in multe ape si sunt curate-curate. Mi-e ca daca nu faci asa, oricat le-ai spala, tot ramane ceva...
la 20.03.2009, 23:50
chiar asa, Cata)))))))
la 23.03.2009, 14:34
MA BUCUR SA VAD CA MAI FACE CINEVA URZICI CU MALAI. SUNT MAI BUNE DECAT CELE DOAR CU FAINA
la 09.03.2010, 23:01
Dana, maine le am si eu in plan
la 19.04.2010, 16:33
acum le fac .sper sa ii placa bebeului.
la 19.03.2012, 10:51
bun
COMENTEAZA