Piure de urzici cu mamaliguta

Postat de Oana in Mancaruri de post
7 Apr 2009 | 14770 vizualizari

Proaspat culese, la sfarsit de primavara sau congelate in prag de iarna. Cine are si isi face provizii poate face o mancarica delicioasa si sanatoasa. Cateva beneficii ale urzicilor: vitaminizeaza si remineralizeaza organismul, elimina starea de anemie, fluidifica sangele, stimuleaza metabolismul.

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 03.03.2009, 23:19
abia astept sa fac si eu, nu stiam ca au aparut! nici de leustean in urzici nu stiam, mici de malai,dar rau nu are cum sa fie!
la 20.03.2009, 23:09
eu nu-nteleg de ce trebuie sa le scutur....
la 20.03.2009, 23:38
Mai, asa le face mama si eu am invatat sa fac asa . Cand le scuturi pe deget, cad tot felul de fire de ierburi uscate sau pamant, nisip din ele. Apoi le speli in multe ape si sunt curate-curate. Mi-e ca daca nu faci asa, oricat le-ai spala, tot ramane ceva...
la 20.03.2009, 23:50
chiar asa, Cata)))))))
la 23.03.2009, 14:34
MA BUCUR SA VAD CA MAI FACE CINEVA URZICI CU MALAI. SUNT MAI BUNE DECAT CELE DOAR CU FAINA
la 09.03.2010, 22:52
la 09.03.2010, 23:01
Dana, maine le am si eu in plan
la 19.04.2010, 16:33
acum le fac .sper sa ii placa bebeului.
la 19.03.2012, 10:51
bun

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking