Pizza

Postat de madi_marin in Pizza
12 Aug 2010 | 4250 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 12.08.2010, 20:55
maine fac si eu pizza.
la 12.08.2010, 21:58
vreu si eu o feliuta
la 12.08.2010, 22:25
sa sti ca si pe minem-ai convinsa sa fac maine pizza ! 5 f
la 12.08.2010, 23:04
Madi, bine ca te-ai gandit la o reteta mai simpla , uite,vezi, ai convins mai multe persoane, deci si pe mine !
la 13.08.2010, 00:09
mama ce bine arata,park ii simt mirosul de aici....5f...si o bucatik micuta k tare mai sunt pofticioasa
la 13.08.2010, 00:21
ce bine arata 5fsi veau o feliuta
la 13.08.2010, 08:34
Dupa ciorbita merge si o feliuta de pizza
la 13.08.2010, 09:02
fetele.....spor la treaba.....
la 13.08.2010, 09:03
doua feliute mai am....va rog sa serviti....va intelegeti voi....
la 13.08.2010, 11:12
la cata ai facut sigur mai gasesc si eu un coltisor
la 13.08.2010, 14:11
rocsi....s-a papat toata.... dar cand mai fac te chem prima sa o degusti, ok?
la 13.08.2010, 20:30
Super ti-a iesit, 5 furculite si aici !!!
la 13.08.2010, 20:41
Sylvia.....multumesc....
la 14.08.2010, 00:38
pizza! yamiii
la 14.08.2010, 01:01
Am cautat pe net la disperare reteta de aluat de pizza gustos.
Am incercat nenumarate retete si m-am oprit la una anume.
Faina este cu 13% proteine,( gluten) si se numeste " faina de forta", ceea ce in Romania, imi aduc aminte, mama o numea" 3 nulas"( are 000marcat pe eticheta).

La 1 kg de faina pun 25 grame de drojdie iarna si 15 grame vara, 510 ml apa minerala , 12 linguri de ulei de masline extra virgin si 3 lingurite cu varf de sare marina.

Framant , portionez aluatul taindu-l cu un cutit ( nu e indicat sa se rupa aluatul de pizza) in general 225-250 grame aluat/ pizza, dau forma sferica aluatului si le asez pe o tava la distanta mare una de alta , acoperite cu folie de plastic.
Le las la dospit in frigider, 10-.12 ore.
Le congelez dospite si le dezcongelez inainte de a le utiliza, ungand tava si aluatul cu putin ulei de masline inainte de a adauga ingredientele.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking