Pizza

Postat de silvi0ara in Pizza
18 Iul 2010 | 4515 vizualizari

Acum cateva zile am vazut la televizor un bucatar specializat pe pizza,mi-a placut tare mult cum a preparat el aluatul,asa ca am descis sa-l incerc si eu,mai ales ca eu foloseam inainte apa calduta la aluat.

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 18.07.2010, 14:43
pare foarte frumoasa, pufoasa....
la 18.07.2010, 14:52
o portie se poate ca dau 5 furci
la 18.07.2010, 14:54
Medi si 2 portii daca vrei.
la 18.07.2010, 14:55
pai vreau si euuuuuuu
la 18.07.2010, 14:55
Ina,a iesit mult mai pufos decat cu varianata cu apa calduta,iar uleiul adaugat la sfarsit l-a facut mult mai pufos.
la 18.07.2010, 15:20
Ax vrea si eu o portie dar stiu ca ai avut fetele in vizita asa ca ...am ramas doar cu gandul...Nu-i nimic Silvye recuperam peste putin timp la Alba Iulia...
Sa sti ca am sa testez si eu blatul acesta !
la 18.07.2010, 15:28
Sidy,mancam noi o pizza buna la Alba negresit.Incearca,sa vezi ca iese mult mai buna.A fost invitat la Euforia un specialist in pizza,la el am vazut reteta.
la 19.07.2010, 02:33
am ajuns dupa miros mai tarziu dar las 5 furcuarata bine
la 20.07.2010, 11:49
miamyyyyyyy
la 20.07.2010, 14:31
la 20.07.2010, 15:46
la 26.06.2021, 00:15

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking