la 14.05.2009, 16:19 ala sa tii ca poftesc de ceva timp la o pizza...dar acu cred ca nu ma mai pot abtine....dau iama in oras...ca acasa nu mai fac...nu prea am chef azi de bucatarit
la 14.05.2009, 16:45 Nici eu n-am mancat de mult. Dar cred ca o sa fie in meniul de weekend. Am primit request
la 14.05.2009, 17:27 Iamiii! de cand cu masina de paine, fac foarte des! imi pace mult cum iese aluatul si ne-am indragostit de pizza cu ton
Arata super si pizza ta!
la 14.05.2009, 21:03 Multumesc Oana ! Cred ca ar trebui sa mai incerc si eu alte toppinguri
la 17.07.2009, 11:31 din drojdie si apa+zahar se face o maia nu???
la 17.07.2009, 11:34 se unge tava??eu is incepatoare in ale gatitului
la 17.07.2009, 12:47 Lucyaneya, dizolvi drojdia in putina apa + zahar, apoi torni compozitia asta in mijlocul fainii, adaugi restul ingredientelor si restul de apa putin cate putin in timp ce framanti. Tava se unge cu putin ulei. Spor la treaba
la 20.10.2009, 21:17 as vrea sa stiu si eu daca blatul iese subtire... mie nu imi place blatul gros la pizza si as vrea sa stiu daca iese subtire blatu....mersi...pizza asta arata superb
la 21.10.2009, 11:20 Flavia, ma bucur ca iti place Blatul iese cat de subtire vrei tu Adica, din cantitatea asta de aluat eu fac 3 bucati pizza cu blat subtire.