la 25.04.2010, 13:29 super arata...... vreau si eu o bucatica....
la 25.04.2010, 13:42 pe gustul meu
la 25.04.2010, 14:31 si al meu, imi place tare mult cum ti-a iesit blatul
la 25.04.2010, 21:40 Ma bucur ca va place Daa, blatul este tare bun, daca il lasati la rece cel putin 20-30 de minute!
la 26.04.2010, 00:25 arata grozav dar oana anghinare ce e de fapt? ca aici gasesc ceva asemanator dupa cum in vad in poza la tine si este grozav aici i zice alcaciofa(spaniola)este specific spaniol dar seamana cu anghinarea dupa cum vad din poza,felicitari 5 furculite arata grozav
la 26.04.2010, 20:13 Nadina, e o leguma, cred ca asa ii zice in spaniola...nu stiu sigur...carciofi in italiana, parca
la 27.04.2010, 16:44 super arata! nu am facut niciodata cu anghinare!
la 15.05.2010, 16:00 carciofi sunt deliciosi in pizza, wow ce m-as arunca pe o bucata pt reteta!