Pizza cu branzeturi, ciuperci si mușchi file
Postat de ancutsa in Pizza 27 Feb 2020 | 2279 vizualizari
Acum ceva timp am făcut pizza cu brânzeturi, iar de atunci numai cu brânzeturi le-am făcut, am renunțat la salamuri și ne-a plăcut mai mult așa. În schimb, încercăm diverse combinații de brânzeturi. De data aceasta am încercat una cu brânză de burduf, mozzarella și cașcaval, în plus am adăugat ciuperci și mușchi file crud uscat. Pentru că mușchiul e ușor sărat, trebuie să adaptați cantitatea de sare din aluat. Ce am mai schimbat: am pus numai bere la aluat, am avut ceva emoții să nu aibă alt gust, dar am fost mulțumită, a ieșit pufoasă și bună.
Nu uitați de ponturile de data trecută: blat subțire, 15 minute la foc iute, o tavă cu apă pentru aburi care să facă blatul de pizza moale (eu am dat la cuptor 2 tăvi cu pizza: cea de sus va ieși mai moale, datorită aburilor degajați de pizza de pe raftul de jos, în acest caz nu mai trebuie tava cu apă).
Inapoi la reteta
|