Pizza cu carne de vita, mazare si porumb

Postat de katty in Pizza
28 Ian 2015 | 4328 vizualizari
Pizza cu carne  de vita, mazare si porumb

Ingrediente

  • 300 gr faina+pentru presarat
  • 10 gr drojdie
  • sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 2 linguri ulei de masline
  • 300 gr carne de vita tocata
  • 1 lingura ulei
  • 70 gr mazare congelata
  • 70 gr porumb din conserva
  • 4 linguri sos de rosii
  • chilli
  • piper macinat
  • maghiran maruntit
  • 100 gr cascaval ras

Mod de preparare

Dizolvam drojdia in putina apa calduta impreuna cu sarea si zaharul.cernem faina intr-un castron ,facem o adancitura la mijloc in care turnam drojdia si uleiul de masline.Turnam cate putina apa calda si framantam pana obtinem un aluat elastic ,care nu se lipeste de maini ,pe care il lasam sa creasca 10 minute.
Intre timp punem carnea tocata in uleiul incins si amestecam bine ,pana se albeste .Acopeim cu apa calduta si lasam sa fiarba pana aproape a scazut apa .In acest moment punem mazarea congelata ,sosul de rosii ,sare ,piper ,chilli si maghiranul si lasam sa dea cateva clocote si sa sece bine.Lasam carnea  sa se racoreasca .
Intindem aluatul de pizza pe o forma (cea mai buna este cea din ceramica) tapetata cu putina faina ,intindem carnea cu sos ,presaram boabele de porumb ,apoi cascavalul ras.
Dam la cuptorul preincalzit pana se rumeneste usor.
Servim fierbinte .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu carne de vita, mazare si porumb" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pizza cu trei feluri de brânză

Postat de iri_love

Pizza cu trei feluri de brânză

Aluatul: Drojdia se sfărâmă,  peste care se adaugă zahăr, un praf de sare și 3 linguri de faină.  Peste acestea se adauga paharul de apă  călduță,  se...

Citeste continuarea

Pizza cu sunca de Parma

Postat de ctlina

Pizza cu sunca de Parma

Am folosit masina de paine : program aluat. Se pune faina, drojdia diluata cu apa calda, uleiul si sarea. După 1 oră si 50 minute aluatul este gata. Se presara masa cu faina, se intinde...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.01.2015, 13:08
la 28.01.2015, 13:51
ce de bunatati ai pregatit
la 28.01.2015, 14:06
mmmm...ce buna
la 28.01.2015, 19:54
Imi placeeee
la 29.01.2015, 08:50

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking