Ingrediente
- Pentru aluat:
- 400 g faina
- 7 g drojdie uscata
- 1 plic praf de copt
- 1 lingurita sare
- 1 lingurita zahar
- 4 linguri ulei
- 220 ml apa minerala( sau lapte)
- Pentru topping:
- ketchup hot-Heinz
- 100 g salam de Sibiu
- 200 g cascaval Delaco afumat
- miez de lapte
- 2 cepe verzi
- 1 ou
- piper
Mod de preparare
Aluatul pentru pizza il preparam in masina de paine, dar se poate face si cu mana. In cuva de la Masina de Paine punem pe rand: apa sau laptele, sarea, uleiul, faina amestecata cu praful de copt si deasupra drojdia si zaharul. Planific masina pe programul de framantat si dospit si o las sa-si faca programul.
Intre timp taiem marunt ingredientele pentru topping. Dupa ce aluatul a dospit, il intindem cu mana in tava mare de la aragaz, in care am pus o hartie de copt.
Aluatul il ungem cu ketchup si presaram ingredientele pregatite si tocate. Batem oul si il turnam deasupra in fir subtire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu cascaval Delaco si miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (13)
|