Pizza cu de toate

Postat de ryta in Pizza
17 Sep 2013 | 3132 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (6)

la 17.09.2013, 23:20
200 ml apa la 500g faina, nu stiu cum poti sa framanti ... nu e cam putina apa? ... spun ca am incercat si eu 400 faina/220 ml apa si era atat de tare ca n-am putut sa framant

arata f bine
la 18.09.2013, 07:31
nu pe langa apa este si 100 ml bere;
aluatul nu este tare se vede si in foto
la 18.09.2013, 08:47
la 18.09.2013, 11:22
la 20.09.2013, 08:16
la 15.12.2014, 15:16

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking