Pizza cu de toate

Postat de ryta in Pizza
17 Sep 2013 | 3117 vizualizari
Pizza cu de toate

Ingrediente

ptr aluat
  • 500 g faina
  • 200 ml apa
  • 100 ml bere
  • un cub drojdie
  • oregano,sare
Ptr sos de tomate:
  • 2 linguri bulion
  • 100 ml apa
  • sare,oregano,busuioc,cimbru,piper,zahar
  • Ketchup Univer
  • cascaval taiat felii
  • sunca cu carne taiata felii
  • branza rasa
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • masline

Mod de preparare

Aluatul framantat din ingredientele mentionate se lasa o jumatate de ora la dospit.

Se intinde o foaie care se aseaza in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt.

Se intinde cu o lingura sosul de tomate peste aluat dupa care se adauga branza rasa,sunca, maslinele, cascavalul, rosiile si ardeiul si ceapa la final.

Se da la cuptor pentru 15-20 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu de toate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pizza de casa cu de toate

Postat de Pungasa_Rogue

Pizza de casa cu de toate

Se cerne faina, intr-un castron si se amesteca cu drojdia, lasandu-le apoi sa se odihneasca pentru 10-15 minute. Dupa aceea, se face o adancitura in mijlocul fainii si se pun oul, sarea, zaharul,...

Citeste continuarea

Pizza de casa cu de toate

Postat de AdrianUdrea

Pizza de casa cu de toate

Trebuie să vă spun de la inceput ca, atat aluatul, cat si toppingul au fost pentru doua tavi mari de pizza, de 30/40 cm. Pentru aluat, amestecam oul cu un praf de sare, smantana si uleiul....

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.09.2013, 23:20
200 ml apa la 500g faina, nu stiu cum poti sa framanti ... nu e cam putina apa? ... spun ca am incercat si eu 400 faina/220 ml apa si era atat de tare ca n-am putut sa framant

arata f bine
la 18.09.2013, 07:31
nu pe langa apa este si 100 ml bere;
aluatul nu este tare se vede si in foto
la 18.09.2013, 08:47
la 18.09.2013, 11:22
la 20.09.2013, 08:16

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking