Pizza cu masline, salam banatean si fasole rosie

Postat de ancutsa in Pizza
4 Aug 2017 | 2989 vizualizari
Pizza cu masline, salam banatean si fasole rosie

Pizza cu masline kalamata, verzi si negre, salam banatean, fasole rosie si cascaval.

Ingrediente

  • 25 g drojdie proaspata
  • 2 lingurite sare
  • 1 lingurita zahar
  • 3 linguri ulei de masline
  • 500 ml apa calduta
  • faina cat cuprinde
  • 1/2 lingurita oregano
  • pentru decorat:
  • salam banatean
  • masline negre, verzi si kalamata
  • cascaval
  • fasole rosie
  • 1 ardei gras

Mod de preparare

Se dizolva drojdia in putina apa calduta, se adauga zaharul si putina faina, amestecand pana se obtine o pasta, apoi se adauga treptat uleiul de masline, sare, oregano, restul de apa si faina cat cuprinde. Se amesteca bine si se framanta pana se obtine un aluat pufos, dar suficient de consistent pentru a fi intins. Se acopera cu folie alimentara si se lasa la dospit o jumatate de ora

 Se intinde aluatul pe masa presarata cu faina. Se transfera in tava, se decupeaza si se da deoparte aluatul in plus. 

Se unge cu suc de rosii sau ketchup, apoi se orneaza cu salam banatean, masline variate, fasole rosie, ardei gras si cascaval ras.

 Se da la cuptor la foc mediu pentru aprox 35 de minute sau pana se rumeneste.

 

 

Pofta Buna!

 

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/05/pizza-cu-masline-salam-banatean-si.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu masline, salam banatean si fasole rosie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pizza de toamna cu aluat nedospit

Postat de ancutsa

Pizza de toamna cu aluat nedospit

  Pentru aluat: se dizolva drojdia in apa calduta, se amesteca bine cu uleiul, sarea, mirodeniile uscate si faina cat cuprinde. Se framanta, pana se obtine un aluat pufos, bun de intins....

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.08.2017, 16:23
Cred că este gustoasă...!
la 04.08.2017, 16:27
la 04.08.2017, 17:04
Buna!
la 04.08.2017, 20:33
Va multumesc frumos!
la 04.08.2017, 21:41
Interesantă combinație! Cred că e delicioasă!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking