Pizza cu porumb si carnati de casa

Postat de mitinita in Pizza
4 Mai 2011 | 8224 vizualizari

Eu fac aluatul si il pun la frigider...cum s-a incalzit si stam mai mult pe afara,iau cate o bucata cand intram in casa si facem repede o pizza. Cantitatile sunt ptr 1 kg de faina,imi ajung cam de 4 pizze de acolo.

Inapoi la reteta

Comentarii (57)

la 04.05.2011, 21:20
deci prima!
deci, am ras tot, tot!!!
deci, tre sa mai faci
la 04.05.2011, 21:35
pai de ce crezi ca tin eu aluat la frigider sunt pregatita
la 04.05.2011, 21:38
Deci... Corina, poti merge satula la culcare.
la 04.05.2011, 21:41
Imi place mult combinatia...arata intr-un mare fel
la 04.05.2011, 21:43
inseamna ca mai ai si pentru mine
la 04.05.2011, 21:43
miha,stai sa mai caute vreun desert si numai apoi s-o gandi la culcare. corina,da' o bere nu ar merge
la 04.05.2011, 21:44
ce bunatate
la 04.05.2011, 21:45
ruxy stii la cererea cui a fost porumbul nu
la 04.05.2011, 21:45
anca,lau nici nu mai ies de la bucatarie
la 04.05.2011, 21:49
la cati pofiticiosi sunt aici nu cred ca nici maine din bucatari
la 04.05.2011, 21:52
va trimit la desert la dinozaur ca sa mai respir si eu
la 04.05.2011, 21:54
e bun si o cafea si ai scapat de noi
la 04.05.2011, 21:59
Buna ideea cu facutul unei cantitati mai mari de aluat
la 04.05.2011, 22:09
ne faci in ciuda,clar
la 04.05.2011, 22:12
lau,de tine scap usor,dar stai sa vine pretentioasele

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking