Pizza cu prosciutto
Postat de mirciss25 in Pizza 4 Noi 2014 | 2542 vizualizari
Wow, FANTASTIC! Credeți-mă ca este prima dată când fac pizza si blatul este patruns si un pic crocant. Prima pizza am făcut-o la 16 ani, si a iesit ca un c.., si de atunci tot incerc să găsesc reteta care să imi arate un blat pătruns si crocant! La un moment dat am crezut că doar cu un cuptor pe lemne sau un cuptor de restaurant te poate ajuta sa faci așa ceva, dar defapt sunt căteva “chichițe” de care trebuie sa ții cont. O să descrie rețeta pentru 2 pizze normale de cca. 25cm diametru. Deci…iată rețeta:
Inapoi la reteta
|
Comentarii (9)
la 04.11.2014, 12:05
delicioasa
la 04.11.2014, 12:19
Arata foarte bine!
la 04.11.2014, 12:51
Buna pizza!
la 04.11.2014, 13:14
Buna!
la 04.11.2014, 15:42
Arata bine dar nu-i de mine...
la 04.11.2014, 21:07
COMENTEAZA