Pizza cu salam

Postat de cristinutanicolita in Pizza
29 Ian 2015 | 3878 vizualizari
Pizza cu salam

Blat subtire si crocant!

Ingrediente

Aluat :

  • 500 g faina
  • 250 ml apa calduta
  • 1 lng drojdie uscata
  • 1 lng sare
  • 100 ml ulei

Sos:

  • 200 ml ketchup oregano sare

Mai avem nevoie de:

  • 400 g salam
  • 200 g branza de vaci
  • 1 ceapa
  • 200 g masline
  • ciuperci

Mod de preparare

Aluat: Intr-un castron punem faina cernuta si o amestecam cu drojdia si sarea. Adaugam apa calduta treptat si omogenizam totul bine;la sfarsit adaugam uleiul si mai framantam 5 min. Acoperim castronul si lasam aluatul sa creasca 30 min.

Umplutura: Curatam ceapa si o taiam solzisori,taiem salamul si maslinele.

Sos: Amestecam ketchup-ul cu sarea si oregano.

Dupa ce a crescut aluatul,il impatim in 2 buc egale si intindem 2 foi.

Tapetam o tava cu hartie de copt. punem o foaie de aluat,ketchup,salamul,ceapa,ciupercile,maslinele si bucatele de branza. Dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumeneste usor. Se procedeaza la fel si cea de-a doua foaie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pizza rulata

Postat de panacris

Pizza rulata

În recipientul mașinii de pâine se pune apa, făina cernută, sarea, zaharul, uleiul și drojdia. (Atentie! Păstrați această ordine daca vreți să crească aluatul!!!) Se...

Citeste continuarea

Pizza casei cu blat din faina integrala

Postat de katty

Pizza casei cu blat din faina integrala

Intr-un castron punem faina integrala, faina alba si facem o adancitura in mijloc. Intr-un castron amestecam drojdia cu zaharul si putina apa calda si amestecam bine, apoi turnam in adancitura...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.01.2015, 20:30
la 29.01.2015, 20:41
Buna pizza!
la 29.01.2015, 21:33
la 30.01.2015, 07:35
la 30.01.2015, 07:38
Imi place!!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking