Pizza cu sunca, ciuperci si salata
Postat de Meea in Pizza 26 Apr 2018 | 2641 vizualizari
De câte ori postez o rețetă care implică frământarea unui aluat încep cu 2-3 paragrafe în care îmi manifest absolut toate sentimentele de răzvrătire împotriva actului de frământare (știți doar cât de ”mult” îmi place să frământ sau să rad cașcavalul sau muuulte alte chestii haha:)) ), dar astăzi mă opresc la un singur paragraf! Nu că m-aș fi învățat eu sau ca am pus mușchi, ci pentru că din februarie fac parte dintr-o relație absolut perfectă! Primisem de la familia mea un aparat de frământat aluatul și l-am botezat Lumina Ochilor Mei (LOM) haha:)). Eu apăs pe butonul START și el îmi face treaba, ce să vrei mai mult dintr-o relație? HAHA:)).
Imaginați-vă acum de ce nebunie am avut parte săptămâna trecută de când s-a aflat de LOM-ul meu. Am făcut o adevărată petrecere cu pizza! Nu-ți imagina că am chemat tot orașul, suntem prea egoiști când vine vorba de pizza ha! Cred că am copt în jur de 7 pizza în 2 zile. Și cum săptămâna are 7 zile, nu cred că mai este necesar să continui numărătoarea. Pe bune acum că am luat-o razna și când am văzut ce repede se frământă aluatul și cât timp am economisit, nu am mai avut nicio scuză și a trebuit să fac pizza cât să sature pe toată lumea. Am trecut peste, acum ne-am liniștit și o ținem pe salate, dar vine cât de curând nebunia din nou și ne apucăm de foietaje!! YEEY
Până atunci, astăzi vă prezint o delicioasă rețetă de pizza pentru care am pregătit un nou sos de tomate, foarte aromat. Spor la treabă și succes la frământat dacă este nevoie, știu ce traumă simțiți!
Inapoi la reteta
|