Pizza cu ton si anchoa

Postat de delia64 in Pizza
3 Iun 2014 | 4453 vizualizari
Pizza cu ton si anchoa

Aceasta reteta o stiu de la fiul meu . Este gustoasa si usor de facut .

Ingrediente

  • 200 gr . faina
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 1 praf de sare
  • 100 ml. apa calduta
  • 1 conserva ton
  • 1 ardei iute
  • 1 conserva anchoa
  • 200 gr. mozzarella
  • pasta Combino
  • 1 ceapa rosie
  • oregano

Mod de preparare

Amestecam faina cu drojdia, sarea si apa si framantam pana se desprinde aluatul de mana .

Adaugam uleiul de masline si lasam la dospit la un loc ferit de curentii de aer  pana isi dubleaza volumul .

Intre timp razuim cascavalul , curatam ceapa si o taiem julien , taiem ardeii rondele .

Ungem tava cu ulei  .

Intindem aluatul si il asezam in tava .

Se intinde pasta de rosii , conserva de ton si anchoa  , presaram cascavalul  , oregano  ,ceapa  si ardeiul iute.

Dam la cuptorul preancalzit la 180 de grade  pentru 30 de minute.

Se serveste calda  cu ketchp dulce sau picant dupa preferinta .

Pofta buna !!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton si anchoa" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pizza cu piept de pui

Postat de Elena_Daria

Pizza cu piept de pui

Aluat: Intr-un bol punem drojdia sfarmata, cele 2 lingurita de zahar, 2 lingurite faina si adaugam putina apa calduta, cat sa dizolvam totul. Lasam 10 minute sa dospeasca. Intr-un vas...

Citeste continuarea

Pizza cu coronita de cabanosi

Postat de Pungasa_Rogue

Pizza cu coronita de cabanosi

Drojdia se freaca cu zaharul pana cand devine lichida. Se adauga laptele cald si 100 g de faina, se amesteca si se lasa sa creasca la loc cald. Dupa aceea, se adauga smantana si sarea si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.06.2014, 21:52
la 03.06.2014, 21:54
deliciu
la 04.06.2014, 07:05
la 04.06.2014, 08:19
la 04.06.2014, 08:26

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking